Elicom arbetar inom eldistribution och vi erbjuder naturligtvis transformatorer inom detta område. Till detta bygger vi även egna transformatorkapslingar. Vi bistår gärna vid val och dimensionering av transformator till ditt system. Vår långa erfarenhet av olika system och lösningar kommer väl till pass inom detta område.

Produktexempel

Trihal
Minera

I de flesta fallen arbetar vi med Gjutharts- och oljeisolerade transformatorer men har erfarenhet av de flest andra på marknaden kända varianterna. Vi har ett globalt nätverk av leverantörer men kan även här dra fördelar av vårt partnerskap med Schneider Electric. Ett samtestat system är alltid att föredra emot individuellt testade produkter i en ny miljö. Vi installerar och driftsätter anläggningen på plats med egen personal.

Distributionstransformator i gjutharts upp till 20 MVA – 36 kV

Trihal-transformatorer levererar hög prestanda och effektivitet även under tuffa förhållanden vilket erbjuder en hög säkerhetsnivå och tillförlitlighet. Trihal-transformatorer är perfekta för inomhusmiljöer i krävande tillämpningar såsom sjukhus, datacenter och flygplatser.

Oljeisolerad transformator upp till 3,15 MVA och 36 kV.

Minera är en serie vätske- eller oljefyllda distributionstransformatorer som utformats med fokus på verkningsgrad och enkelhet. Många eldistributionstillämpningar anses vara vanliga, och de används ofta i elnät som slutresultat när det gäller att ge ström till privatpersoner, företag eller industrikunder.

Vi hjälper dig hitta rätt lösning!

Kontakta oss

Referenser

Polar Capacity – Energilager

Elicom har tillsammans Polar Capacity levererat en testanläggning till Stockholm Exergi. Anläggningen är en första del i ett större avtal...

MIO – Lågspänningsleverans

MIO har gjort en om och tillbyggnad för att öka sin lagerkapacitet på huvudlagret i Tibro. För Elicom har projektet...

Fuchs Lubricants

På Fuchs Lubricants i Haninge har vi utfört en entreprenad som innefattar leverans, installation & driftsättning av en komplett hög...

Vi erbjuder många olika lösningar inom området Kraft till industri och fastigheter