Vi designar och tillverkar tillförlitliga lågspänningsställverk med en behovsanpassad lösning och fokus på personsäkerhet samt kvalitet. Med gällande myndighetskrav och normer som grund anpassar vi funktionaliteten efter din anläggnings unika förutsättningar. Dimensionering och materialval i kombination med användarvänlighet optimeras för att få en så kostnadseffektiv lösning som möjligt.

Produkter

Lågspänningsställverk Prisma SeT P
Lågspänningsställverk Okken

Flexibel anläggning med lång livslängd

Vår strävan är att ge dig ett flexibelt ställverk med utbyggnadsmöjligheter för en lång livslängd. Därför kompromissar vi aldrig på användandet av välkända fabrikat med erkända kvalitetskomponenter. Vi är fabrikatsoberoende både på kapslingsmodell och på komponentval. Men som licenserad byggare av Schneider Electrics sortiment kan du som kund känna dig extra trygg med samtestade komponenter och ett globalt servicenätverk i ryggen om vi får hjälpa dig att designa din lösning.

 

Intelligenta apparater (IOT)

Att övervaka är att veta. I våra moderna ställverk ges stora möjligheter att via intelligenta apparater (IOT) få en total överblick och kontroll av hela din anläggning. Du kan lokalt eller via fjärrstyrning, övervaka och detektera eventuella avvikande driftförhållanden. Via olika bus-system och/eller webbaserade lösningar kan du föra det vidare till ett överordnat kontroll- och övervakningssystem (BMS/SCADA). Att med hjälp av dessa intelligenta apparater kunna optimera driften eller undvika oplanerade avbrott innebär i slutändan ofta stora besparingar.

Vill du veta mer om den senaste tekniken för mätning, analys eller styrning? Kontakta oss så hjälper vi dig med råd och förslag, oavsett om det gäller rena fördelningsställverk, UPS-ställverk, intelligenta industriställverk eller reservkraftslösningar.

Vi hjälper dig hitta rätt lösning!

Kontakta oss

Referenser

MIO – Lågspänningsleverans

MIO har gjort en om och tillbyggnad för att öka sin lagerkapacitet på huvudlagret i Tibro. För Elicom har projektet...

Fuchs Lubricants

På Fuchs Lubricants i Haninge har vi utfört en entreprenad som innefattar leverans, installation & driftsättning av en komplett hög...

Region Västerbotten – Norrlands Universitetssjukhus

Elicom fick uppdraget att leverera en komplett lösning till Norrlands Universitetssjukhus tillbyggnad, byggnad 19C. Förutom 2st kraftiga lågspänningsställverk levererades dessutom...

Vi erbjuder många olika lösningar inom området Kraft till industri och fastigheter