Central

Vi erbjuder golvstående och väggmonterade lågspänningsfördelningar som klarar upp till upp till 630 A. Systemet är gjort för montage av distributionsprodukter från Schneider Electric. Det ger ett system med goda mekaniska, elektriska och uppkopplade lösningar som är typtestade och verifierade enligt IEC61439 standarden.

I mer än 30 år har vi försett marknaden med kundanpassade centraler för kommersiellt och industriellt bruk. Vi utvecklas med branschen och vår kunskap avspeglar sig i centralens utförande och kvalitet.

Produkter

Fördelningscentral Prisma SeT G

Fokus på personsäkerhet och användarvänligt

Vi vill att ditt jobb ska bli så tryggt och effektivt som möjligt. Därför förbättrar vi våra produkter kontinuerligt och störst vikt läggs på personsäkerhet samt användarvänlighet. Innan leverans genomgår centralerna ett slutprov för att säkerställa funktion och kvalitet. Provet dokumenteras och ett ifyllt testprotokoll medföljer centralen tillsammans med all övrig dokumentation.

Intelligens i din fastighet

Behöver du bygga in intelligens i din fastighet? Vi har bred erfarenhet av diverse kommunikationssystem och specialistkompetens på KNX och kan bistå med programmering eller råd om hur din anläggning bör styras och byggas upp. Oavsett om det handlar om enklare fördelningscentraler eller en mer teknikkrävande lösning till industri eller sjukhus.

Vi hjälper dig hitta rätt lösning!

Kontakt oss

Referenser

MIO – Lågspänningsleverans

MIO har gjort en om och tillbyggnad för att öka sin lagerkapacitet på huvudlagret i Tibro. För Elicom har projektet...

IKEA Umeå – Lågspänningsentreprenad

Förutom ett Ikea varuhus innehåller centrumet där nya Ikea Umeå ligger ca 80 olika butiker och restauranger. Nya Ikea är...

Region Västerbotten – Norrlands Universitetssjukhus

Elicom fick uppdraget att leverera en komplett lösning till Norrlands Universitetssjukhus tillbyggnad, byggnad 19C. Förutom 2st kraftiga lågspänningsställverk levererades dessutom...

Vi erbjuder många olika lösningar inom området Kraft till industri och fastigheter