Här kan du läsa
alla senaste nyheter

Elicom i Q2 avslutat ett projekt med byte av en PLC i Utö reningsverk åt Skärgårdsstiftelsen. Projektet innefattade byte av PLC, operatörspanel och spänningsaggregat, samt router med möjlighet för driftpersonal att fjärrövervaka via internet. Vi vill tacka för förtroendet och gott samarbete.

Klicka här för att ta del av mer.

Under Q1-2020, fick Elicom förtroendet av MIVA, att renovera en spillvattenpump-anläggning på Romberga i Enköping. Vi vill tacka för förtroendet och gott samarbete.

 

Ni har väl inte missat vår användarvänliga e-handel där du själv kan välja vilken typ av kapsling och bestyckning du vill ha. Läs mer och beställ din central idag på elcentralonline.se eller gå in under fliken designa din central.

Vi fortsätter att växa och är glada att tillkännage anställningen av Helen Andersson som tog plats den 2:e december och som nu kommer vara del av Elicom´s konstruktionsavdelning. Vi vill hälsa Helen varmt välkommen till oss.

Schneider Electric utökar nu samarbetet inom bostadssegmentet med ytterligare en partner.

Det är Elicom i Töreboda som har fått förtroendet att förvalta förfrågningar och offerter gällande lägenhetscentraler och multimediacentraler.

Sedan tidigare har Elicom offererat fördelningar för kommersiella byggnader och industrin på ställverk, större centraler samt apparatskåp.

Samarbetet innebär att förfrågningar skickas direkt till Elicoms offertbox: offert@elicom.se och därefter erhålles offert via önskad grossist.

Har ni frågor om detta kontakta Robert Magnusson på Elicom, 0506-19903 eller 070-6436871