Elicom startade 1988. Genom åren har vi utvecklats till att bli en av Sveriges ledande tillverkare av kopplingsutrustning till industri, VA och offentlig verksamhet. Med fokus på kvalitet och personsäkerhet har vi med våra lågspänningsställverk, centraler och automationslösningar etablerat ett förtroende som vi är stolta över.

Vi levererar kompletta lösningar

Tillsammans med utvalda leverantörer inom mellanspänning, krafttransformatorer, kanalskenor och hjälpkraftssystem levererar vi kompletta kraftlösningar. Ett helhetsåtagande som ger en bra väg till ett problemfritt och framgångsrikt genomförande.

Vid behov utför vi även installation, programmering och idrifttagning av våra produkter. Dessutom erbjuder vi avtal för service och underhåll, vilket ger en ökad driftsäkerhet och livslängd.

En långt och värdeskapande förflutet inom telekomindustrin innebär också omfattande kompetens inom likspänning och dess speciella dimensioneringsregler.

En stabil och trygg partner

Engagemang och kreativitet kombinerat med lång yrkeserfarenhet gör oss till en stabil och trygg partner. Ditt behov och dina intressen är centrala. De är alltid utgångspunkten för att vi ska kunna skapa flexibla och kund unika lösningar i både låg och hög volym.

Vi är gärna en rådgivande partner och vår målsättning är att bygga långsiktiga kund- och leverantörsrelationer genom samarbete.

Välkommen att kontakta oss!