Vi driver och tar helhetsansvar för projekt av varierande storlek och entreprenadform. Vi har erfarenhet av flera olika system inom processreglering och tack vare ett målmedvetet arbete har vi tagit oss till en marknadsledande position.

I vår roll som helhetleverantör kan vi bistå med rådgivande konsultation. Våra team sätts ihop av projektledaren efter typ av projekt, allt för att skapa en trygghet både för er och för oss. Vi skräddarsyr insatsen efter vår genomarbetade projektmall, oavsett om det handlar om en utförandeentreprenad eller en totalentreprenad med projektering och egna tekniska lösningar. Våra tekniker monterar, installerar och avprovar utrustningen på plats och ger dig en driftsatt anläggning färdig att spänningssätta. Anläggningskonstruktion med komplett dokumentation ingår, denna ger en enkel överblick över hela anläggningens olika delar och funktioner.

Vår personal är gediget skolade inom projektledning samt affärsjuridik och fortbildas kontinuerligt. Licenser innehas för: ID06, SSG, BAS-U, BAS-P, Elbehörighet, Auktorisationsbevis, Registreringsbevis och Heta Arbeten.

Kontakta oss idag, så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er.

Vill du veta mer? Hör av dig till:
Albin Andersson
Projektansvarig - VA-automation